A day out for local seniors - in Dutch


Prachtige bloemen in bloei Keukenhof

EEN UITJE VOOR SENIOREN UIT 'T GOOI

Tulip Day Tours, normaal actief voor toeristen in Nederland, heeft vanaf woensdag 10 april 2019 uitjes voor senioren in ‘t Gooi e.o. naar Keukenhof georganiseerd.

Mensen kwamen samen of zelfstandig mee, er hoefde in ieder geval nergens aan gedacht te worden. Niet te rijden, geen gedoe met parkeren en parkeerkaarten, en niet in de rij te hoeven staan voor de entreekaarten. Het was gewoon een dag genieten en we hebben prachtige verhalen gehoord.

Zo kregen we van een moeder te horen dat dit het perfecte cadeau voor moederdag was; samen met haar dochter een dag in het schitterende bloemenpark doorbrengen. Door zulke warme woorden hebben we besloten om ook voor het voorjaar 2020 uitjes naar Keukenhof te organiseren.  

WAT HOUDT HET UITJE NAAR KEUKENHOF IN?

Onze begeleider neemt u mee per touringcar naar Keukenhof in Lisse. De touringcar vertrekt vanaf verschillende opstapplaatsen door heel 't Gooi (zie onderstaand).  De begeleider wandelt met de groep van de parkeerplaats naar de ingang, een afstand van maximaal 300 meter, en neemt u mee naar binnen. Daar, binnen bij de ingang, wordt er een ontmoetingstijd en -plek afgesproken om later samen terug naar de touringcar te lopen. Zo kan iedereen het schitterende park op eigen tempo bekijken. 

Handig om te weten: dit uitje is voor iedereen geschikt. Rollators kunnen onderin de bus (rolstoelen in overleg ivm ruimte). Keukenhof leent (niet-elektrische) rolstoelen uit. Uiteraard kunnen wij deze voor u organiseren. 

We zijn inmiddels met de planning voor volgend voorjaar (2020) bezig. Mocht u ook geïnteresseerd zijn om mee te gaan, vul dan in het onderstaande contactformulier uw naam, e-mail adres of telefoonnummer in, en geef aan welke opstapplaats u dan eventueel zou gebruiken. We stellen u dan op de hoogte wanneer we de planning voor 2020 rond hebben. Uiteraard worden uw gegevens niet voor andere doeleinden gebruikt. 

DE PRIJS VAN HET UITJE

De prijs voor het uitje naar Keukenhof zal €59 per persoon kosten. Dit is inclusief het vervoer per luxe touringcar naar Keukenhof, een begeleider, een 'skip-the-line' tickets en een voucher voor een kopje koffie of thee.

We zijn ons ervan bewust dat dit niet een goedkoop uitje is, maar helaas zijn de prijzen voor transport, entree, verzekeringen en belastingen ontzettend gestegen de laatste jaren. Daarnaast hebben we ook zakelijke kosten die gedekt moeten worden. 

DE OPSTAPPLAATSEN
Baarn - Station Baarn
Blaricum - Bijvanck
Blaricum - Dorpskerk Torenlaan
Bussum - Zwembad De Zandzee
Bussum - Verlosserkerk Ceintuurbaan
Eemnes - Sport & Ontmoeting De Hilt
Hilversum - Raadhuis (Dudokpark 1)
Hilversum - Wijkcentrum De Koepel Kerkelanden
Huizen - Winkelc. Overmeent - PCS Dierenartsen
Huizen - Jumbo Kostmand
Huizen - Sportcentrum De Meent
Laren - Plein 1945 (bij Loetje)
Naarden - Sportcentrum De Lunet 
Soest - Optisport De Engh

De vertrektijden naar Keukenhof zullen tussen 9.00 en 10.00 uur liggen. De touringcar zal rond 14.30 uur weer terug gaan. Maar ook dit ligt nog in de planning. Uiteraard zal er bij voldoende interesse ook andere opstapplaatsen worden georganiseerd.